logo
RNTV Live

S-a decis! Târgul Mierii de la Câmpina va avea loc şi anul acesta!

targul mierii
Raluca Eparu

În perioada 24-26 ianuarie, la Casa Tineretului din Câmpina se va desfăşura Târgul Mierii. Din cauza multiplelor discuţii din consiliul local, organizatorii spun că evenimentul nu va mai fi la fel ca cel de anul trecut şi că este vorba mai degrabă despre un simplu târg apicol. “Consiliul Director al Asociaţiei Apicole Valea Prahovei, întrunit în urma şedinţei C.L.Câmpina din 06.02.2017, luând act de timpul foarte scurt rămas până la startul manifestării Târgul Mierii Câmpina, a supus la vot propunerea de anulare a evenimentului. In urma votului, s-a decis cu 3 voturi pentru si doua impotriva, ca in 2017 evenimentul sa se desfasoare.
Alocarea de buget cu doar doua saptamani inainte determina ca multe din evenimentele care faceau Targul Mierii Campina o manifestare unica la nivel national sa trebuiasca anulate.
Ne exprimam speranta ca, desi bugetul decis de Consiliul Local Campina pentru promovarea manifestarii nu acopera decat 25-30% din ceea ce s-a realizat anul trecut in acest sens, decizia prin care campania de promovare a evenimentului va fi in totalitate in responsabilitatea Primariei municipiului si Consiliul Local, va face manifestarea Targul Mierii mai vizibila la nivel national, astfel incat numarul de vizitatori sa creasca.
Este momentul sa ne unim si prin munca staruitoare sa continuam sa cladim o imagine cat mai buna municipiului Campina. Promovarea facuta Targului Mierii de Primarie si Consiliul Local, impreuna cu organizarea evenimentului de catre asociatiile Valea Prahovei si Miere Sincera, speram sa aduca mai mult dinamism manifestarii si o noua perspectiva.
Baza solida care s-a pus in urma acestei colaborari credem ca va fi utila si pe viitor pentru dezvoltarea in comun a altor proiecte”, se arată într-un comunicat de presă. Astfel, vizitatorii nu se vor mai putea bucura de concursurile care au consacart Târgul Mierii de la Câmpina printre evenimentele mult aşteptate chiar la nivel naţional. nu vor mai vedea cel mai mare mâncător demiere, cea mai bună miere, cel mai bun degustător şi toate acele momente cu premii pe care le cunoşteau. Mihai Apostolescu, preşedintele Asociaţiei Apicole Valea Prahovei spune că această schimbare nu-i va afecta pe comercianţi care au vândut bine la fiecare ediţie.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor