logo
RNTV Live

S-au deschis pre-înscrierile pentru bursa FLEX

313430846_3274323059563638_6926759122277453337_n
Borcea Bianca

Dacă îți dorești să studiezi un an de liceu în SUA gratuit, programul FLEX este soluția. Programul FLEX oferă o bursă completă de studiu care acoperă toate costurile aferente unui an de ședere și de studiu în Statele Unite ale Americii.

Future Leaders Exchange Program (FLEX) este soluția! Programul FLEX a fost creat în 1992 pentru a asigura înțelegerea reciprocă între SUA și țările Eurasia și pentru a le permite tinerilor bursieri să petreacă 10 luni în SUA, învățând direct despre cultura americană și împărtășind cu americanii despre tradițiile din țările lor de origine.

Pentru mai multe informații accesați site-ul oficial American Councils for International Education România https://www.romania.americancouncils.org/ .

Programul FLEX este finanțat de Guvernul Statelor Unite ale Americii prin intermediul Biroului Educațional și Cultural (ECA) și implementat de American Councils for International Education.

Link formular de pre-înscriere: https://ais.americancouncils.org/…/AIR.woa/wa/login…

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor