logo
RNTV Live

S-au deschis înscrierile pentru West Summer University (WSU) 2023!

WhatsApp Image 2023-04-08 at 21.51.08
Borcea Bianca

Pană pe 01.06.2023 te poți înscrie la școala de vară organizată de Universitatea de Vest din Timișoara. Aceasta are loc în perioada 20 iulie – 5 august 2023.

West Summer University (WSU) este școala de vară organizată în cadrul Universității de Vest din Timișoara (UVT) care are ca scop principal introducerea elevilor curioși în universul mediului universitar, aceștia simulând întreaga experiență a vieții de student, în perioada 20 iulie – 5 august 2023, la Timișoara. 

Elevii devin studenți ai UVT timp de două săptămâni, experimentând viața de student, participând la cursuri și seminare introductive în domeniul de studii ales, la ateliere de consiliere și orientare în carieră și pentru dezvoltare personală,  dar și la seri sociale, competiții și jocuri care stimulează munca în echipă, petreceri și alte activități surpriză, având parte inclusiv de perspectiva locuirii într-un cămin studențesc.

West Summer University este un proiect realizat de Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara cu sprijinul Universității de Vest din Timișoara. Acesta le oferă posibilitatea elevilor din România și Republica Moldova să experimenteze viața de student. Cei mai tari profesori ai celor 11 facultăți din cadrul Universității de Vest din Timișoara sunt dornici să-i introducă pe participanți în disciplinele de bază ale profilului ales. Viața de student vine la pachet cu distracție și relaxare, așa că am pregătit și o grămadă de activități care să întregească experiența studențească. Scopul nostru este de a ajuta cât mai mulți elevi să descopere Universitatea de Vest din Timișoara și metodele sale de predare alternative, astfel vă așteptăm la ediția din anul 2023 a celei mai tari veri! au declarat organizatorii pe pagina oficială de Instagram.

Elevii care vor sa se înscrie o pot face aici.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor