logo
RNTV Live

S-au alocat fonduri pentru schimbarea nocturnei de pe stadionul Ilie Oană

nocturna_ilie_oana
Dumitrescu Vlad

Consiliul Local Ploiești a adoptat marți, în cadrul unei ședințe ordinare,  proiectul de hotărâre privind reabilitarea nocturnei de la stadionul “Ilie Oană” .

Nocturna de pe stadionul Ilie Oană va fi înlocuită! Decizia a fost luată marți în cadrul ședințe Consiliului Local Ploiești

Potrivit documentație care a stat la baza proiectului de Hotărâre votat de aleșii locali, soluția este potrivită pentru rezolvarea problemelor, după ce a fost analizată și varianta efectuării unor reparații la actuala instalație.

Documentația Tehnică de Avizare a Lucrărilor de Intervenție privind instalația de nocturnă arată că lucrările ar trebui să dureze 11 luni și să coste aproximativ 2,7 milioane de lei, fără TVA. Ele vor presupune înlocuirea instalației actuale cu una nouă și care să respecte cerințele FRF și UEFA. Prin același proiect s-ar asigura alimentarea instalației de iluminat prin două tablouri electrice dotate cu echipament modern.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor