logo
RNTV Live

S-A UMPLUT PAHARUL LIBERALILOR

Dumitrescu Vlad

Preşedintele PNL Ploieşti, senatorul Roberta Anastase, a vorbit pe larg, în cadrul unei conferințe de presă, despre motivele care au dus la suspendarea primarului Andrei Volosevici din Partidul Național Liberal. Liderul a susținut că  paharul s-a umplut odată cu declanșarea crizei termoficării Ploieștiului.

Tensiunile dintre conducerea PNL Prahova și primarul Andrei Volosevici cresc de la o zi la alta. Astfel că, în ultima perioadă, s-a ajuns la un adevărat război al declarațiilor între senatorul Roberta Anastase, președintele PNL Ploiești, și șeful executivului ploieștean, cei doi lansând acuzații grave unul la adresa celuilalt.

În acest context, Roberta Anastase a precizat în cadrul unei conferințe de presă faptul că regretă că l-a susținut pe Andrei Volosevici pentru a ocupa un nou mandat de primar al Ploieștiului.

Liderul liberalilor ploieșteni a mai susținut că paharul s-a umplut odată cu declanșarea crizei termoficării Ploieștiului.

Roberta Anastase nu a exclus o posibilă revocare a suspendării lui Andrei Volosevici din funcția de membru PNL, însă doar în anumite condiții.

Este greu de crezut că în actualul context drumurile dintre PNL și primarul Andrei Volosevici se vor intersecta, totuși în politică niciodată să nu spui niciodată…

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor