logo
RNTV Live

S-a stabilit până când asigură Veolia serviciul public de alimentare cu energie termică

sedinta cl
Mihai Constantinescu

S-a stabilit până când asigură Veolia serviciul public de alimentare cu energie termică.

Consiliul Local Ploiești a votat, ieri, în majoritate, asigurarea continuității furnizării serviciului public de alimentare cu energie termică, în Municipiul Ploiești, de către operatorul Veolia Energie Prahova S.R.L, până la data de 13 mai 2022.

În urma demersurilor din ultima perioadă ale Primăriei Municipiului Ploiești, Consiliul Județean Prahova, Instituția Prefectului județul Prahova și Consiliul Local Ploiești au colaborat direct și de comun acord, în vederea asigurării acestui serviciu public strategic și vital pentru orașul nostru.

În cadrul unei ședințe extraordinare, care s-a desfășurat, ieri, la sediul municipalității, în prezența conducerii Municipiului Ploiești, consilierii locali au votat, în majoritate, continuarea furnizării serviciului public de alimentare cu energie termică, în orașul nostru, de către operatorul Veolia Energie Prahova S.R.L, până la data de 13 mai 2022.

Tot ieri, consilierii județeni au votat pentru prelungirea actualului contract de alimentare cu energie termică, în Municipiul Ploiești, de către operatorul Veolia Energie Prahova, S.R.L până la data de 13 mai 2022.

Cu acest prilej, primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, și-a exprimat public mulțumirile față de atitudinea constructivă și proactivă a tuturor factorilor locali și județeni, implicați în soluționarea acestei situații, în favoarea ploieștenilor.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-prometheus-fighting…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republicanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor