logo
RNTV Live

Donald Constantin a spus “PAS” camerelor de supraveghere video din Parcul Municipal. Vezi de ce s-a renunţat la proiect

Parcul Municipal nu va avea camere de supraveghere
Mihai Constantinescu

Parcul Municipal nu va avea camere de supraveghere

15 milioane de euro. Atât s-a cheltuit pe ceea ce trebuie să fie Parcul Municipal Ploieşti. În realitate un loc pe care s-au cheltuit foarte mulţi bani şi unde cetăţenii nu puteau face nimic. Inaugurat în primăvara lui 2016 parcul a devenit o mare dezamăgire pentru comunitate.

Vegetație uscată, pomi în stadiul de bețe abia plantate, nu tu un loc cu umbră sau un chioșc de unde să cumperi o apă.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/parcul-municipal-se-transforma-fortareata-alesii-vor-sta-cu-ochii-pe-vizitatorivideo/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/parcul-municipal-ploiesti-locul-in-care-nu-poti-face-nimic-si-in-care-un-copil-si-a-pierdut-viata-incercari-de-resuscitare-video/

Şi cu toate acestea municipalitatea ţine cu dinţii de vestitul parc şi chiar a intenţonat să facă şi mai multe investiţii pentru ca şocul să fie apărat de intruși sau hoți.

Intenţia era de a aloca 10.000 de euro pentru 31 de camera de supraveghere.

Dar s-a revenit asupra deciziei. Și asta datorită noului director al Parcului Municipal, Donald Constantin. Acesta a descoperit și motivele pentru care nu poate fi implementat acest proiect.

Sunt mai multe motive.

Unul dintre ele este şi acela că raportul de evaluare şi tratare a riscurilor la securitatea fizică nu mai este de actulitate.

Mai mult decât atât, în urma accidentului în care a un copil şi-a pierdut viaţa, trebuia ca în maxim 30 de zile de la producerea acestuia să se facă o Revizuire, lucru care nu s-a întâmplat. Analiza de risc la securitatea fizică s-a întocmit după planul de pază şi nu invers.

De asemenea, nu există contract de mentenanţă la sistemul antiincendiu.

Nu există proiect şi calcul economic estimativ pentru stabilirea sumei pentru sistemul de supraveghere.

Nu s-a cerut acordul şi nu se ştie dacă se pot pune stâlpi pentru instalarea camerelor de supraveghere sau dacă este permisă montarea pe garduri a cablurilor.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor