logo
RNTV Live

Un bărbat din Prahova s-a spânzurat

spanzurat
Mihai Constantinescu

Spânzurat din motive necunoscute! Este gestul necugetat la care a recurs un bărbat de 46 de ani din Prahova. S-a spânzurat în locuinţa sa din Cocorăştii Colţ, descoperirea macabră fiind făcută miercurea trecută.

În urma examinării sumare a suprafeței exterioare a corpului celui spânzurat, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Corpul neînsuflețit a fost transportat la SML Prahova, în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

De menţiomnat este că la data de 7 martie, persoana în cauză a depus plângere la Postul de Poliție Brazi cu privire la faptul că ar fi fost agresat de către doi minori, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din satul Stejarul. În baza plângerii, polițiștii s-au autosesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind întocmit un dosar penal. Totodată, minorii au fost audiați și sancționați contravențional conform Legii nr. 61/1991 pentru proferarea de injurii.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/toti-soferii-trebuie-sa-stie…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/bogdan-nica-infarct/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/sfasiat-de-animalul-salbatic/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor