logo
RNTV Live

S-a pus în funcțiune traseul care duce la Orăşelul copiilor/ VIDEO

Mihai Constantinescu

S-a pus în funcțiune traseul care duce la Orăşelul copiilor.

Veste bună pentru ploieștenii care doreau să-i ducă pe cei mici în Orășelul Copiilor aflat în incinta Parcului Municipal Vest, dar nu beneficiau de un mijloc de transport. Primăria Municipiului Ploiești, prin S.C. Transport Călători Express S.A., a decis punerea în funcțiune a traseului 33, pe ruta Hale Catedrală – Parc Municipal Ploiești Vest.

Ploieștenii care doreau să ajungă la Orășelul Copiilor nu mai trebuie să-și facă probleme legate de modalitatea de transport. Societatea de transport în comun din Ploiești va pune în funcțiune un nou traseu, traseul 33, pe ruta Halele Centrale-Parcul Municipal Vest.

Autobuzele vor circula din oră în oră,  pe toată perioada desfășurării evenimentului.

Autobuzul 33 , cel care va circula pe sensul de mers spre PARCUL MUNICIPAL PLOIEȘTI VEST va avea următoarele stații: Hale Catedrală, Logofăt Tăutu, Popa Farcaș, Zimbrului, Ienăchiță Văcărescu, Biserica Înălțarea Domnului, Bloc 39, West Mall, Parc Municipal Ploiești Vest.

La întoarcere acesta va pleca din incinta Parcului Municipal Ploiești Vest și va opri în stațiile OMV, Lămâița, Biserica Înălțarea Domnului, Ienăchiță Văcărescu, Zimbrului, Popa Farcaș, Logofăt Tăutu, Take Ionescu, Hale Catedrală.

Programul în care va circula traseul 33, cu plecare de la Halele Centrale, va fi de luni până duminică, din oră în oră, în intervalul orar 11:00 -20.00.

 În ceea ce privește cursele cu plecare din incinta Parcului Municipal Vest, acestea vor fi de asemenea din oră în oră, în intervalul orar 11.30-20.30

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/comerciantii-de-jucarii-din…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor