logo
RNTV Live

Educaţia în România se face cu bătaia. O educatoare s-a filmat în timp ce lovea un copil şi a trimis isprava părinţilor/VIDEO

copil batut
Mihai Constantinescu

Educaţia în România se face cu bătaia. O educatoare s-a filmat în timp ce lovea un copil şi a trimis isprava părinţilor. Cel puţin asta se înţelege din purtarea unei educatoare din Feteşti care a lovit un copil în timpul unei activităţi de la grădiniţă.

În filmare, la minutul 1:10, se observă cum educatoarea loveşte cu palma un copil, care pare că nu era atent la oră. După lovitură, copilul începe să plângă.

Din neatenţie filmarea a trimis-o chiar ea părinţilor şi totul a laut o întorsătură neaşteptată. În loc de laude, cum voia să primească de la părinţi pentru activitatea cu copiii, s-a trezit că este luată pe sus de comentariile părinţilor care nu au stat cu mâna în sân când au văzut abuzul.

https://www.facebook.com/100023946905819/videos/841930196615203/

Incidentul a avut loc marţi, 13 octombrie. Imediat cum au văzut imaginile, părinţii băiatului lovit au mers cu ele la Poliţie şi au depus o plângere împotriva educatoarei.

Femeia a fost eliberată din funcție și nu i s-a mai permis accesul în grădiniță.

sursîă video Antena 3

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor