logo
RNTV Live

S-a dus să bea cu un amic și i-a furat telefonul!

Hooded computer hacker stealing information with laptop
Ștefan Petre

La data de 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 de Poliției Ploiești, în timp ce desfășurau activități de patrulare pe strada Rafinorilor din municipiu, au fost sesizați de către un bărbat care locuia în zona în care aceștia se aflau, cu privire la faptul că în urmă cu aproximativ 30 de minute i-ar fi fost sustras telefonul mobil.

Din verificări, a reieșit faptul că apelantul ar fi consumat băuturi alcoolice cu un alt bărbat la domiciliul său, iar într-un moment de neatenție, persoana care se afla în vizită la acesta i-ar fi sustras telefonul mobil, ulterior plecând în grabă, invocând un motiv.

În urma verificărilor efectuate, în zonă, la scurt timp a fost depistat bărbatul bănuit de comiterea faptei, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Ploiești, care, între timp ar fi vândut telefonul mobil unei alte persoane.

Ulterior, telefonul a fost recuperat de polițiști de la persoana la care a fost vândut și predat persoanei vătămate.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Sursă: IPJ Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor