S-a declarat război medicilor şpăgari. Operaţiunea sub acoperire a ministrului Sănătăţii dă rezultate

sursă foto Mediafax
cautam-reporteri-republikanews

Pacienţi falşi  trimişi prin spitale pentru a depista medicii care iau mită

S-a declarat război medicilor şpăgari. Operaţiunea sub acoperire a ministrului Sănătăţii dă rezultate

Pacienţi sub acoperire! Aşa se încearcă stârpirea medicilor care primesc mită de la pacienţi. Concret, pacientul care în realitate este unul fals va merge prin spitale unde va depista, dacă este cazul, pe cei care ar putea să cadă pradă tentaţiei de a cere bani de la pacient pentru actul medical.

Potrivit Observator.tv, operaţiunea dă deja rezultate.

“Nu este o idee a mea. Este o parte a strategiei anticorupție pe care trebuie să o implementăm. Deja am început să facem verificări. Avem exemple negative deja. Exemplul pe care pot să vi-l dau este a unui pacient care a mers la spital pentru o fișă medicală pentru permis auto și a plătit analizele și o taxă de celeritate cerută din partea personalului medical auxiliar. Începând de acum trei săptămâni în urmă am făcut primul astfel de control. Vă pot spune că în acest moment o persoană a părăsit spitalul, am făcut doar cinci acțiuni până acum. Este o parte a strategiei anticorupție. Atunci când pacientul este nemulțumit de actul medical, trebuie să luăm măsuri”, a precizat ministrul Pintea.

 

Vezi şi https://republikanews.ro/document-ce-spune-sgu-despre-jungla-din-mihai-bravu/?fbclid=IwAR1_FHMUz1Am0GvehbuTHyFMIutSPOJrkfuB1CgmD0k8ML-_tqo9XVvMbtw

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here