logo
RNTV Live

S-a decis ce se întâmplă cu voucherele de vacanță! Deputat prahovean: “O să rămânem “cu ochii pe ei”(…)în continuare”

tichet_71378100_12529100_48382200
Mihai Constantinescu

S-a decis ce se întâmplă cu voucherele de vacanță! Deputat prahovean: “O să rămânem “cu ochii pe ei”(…)în continuare”

Beneficiarii voucherelor de vacanţă pot respira uşuraţi. A fost extinsă valabilitatea tichetelor de vacanță care au fost emise în decembrie 2019, până în luna mai a anului 2021. Decizia a fost luată în urma insistenţelor partidelor din opoziţie şi a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

“ÎN FINE, AU ȚINUT CONT!
În fine, guvernanții au ținut cont de solicitarea beneficiarilor de vouchere de vacanță, a sindicatelor, a proprietarilor de spații de cazare și, nu în ultimul rând, a noastră, a celor din opoziție, și au prelungit valabilitatea acestora până în mai, anul viitor.
Era normal, era logic, era chiar… la mintea cocoșului, dar câte dintre actele de guvernare sunt astfel și “mor nefăcute”, din ignoranță, nepricepere sau indiferența decidenților?!
Și pentru că “de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere…”, o să rămânem “cu ochii pe ei” și o să le “desenăm”, și în continuare, ce au de făcut… ” a spus deputatul Graţiela Gavrilescu.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor