Foto: Mircea Fechet-facebook

Ministrul Mediului a anunțat o veste deosebit de importantă pentru toți românii interesați să aplice la programele Administrației Fondului de Mediu (AFM).

În ședința de guvern de ieri, 28 februarie 2024, bugetul AFM a fost aprobat, fiind vorba despre un buget extrem de ambițios, cu peste 9,3 miliarde de cheltuieli bugetare și peste 14 miliarde de credite de angajament.

În ceea ce privește programul Rabla Plus, este disponibil un buget record de un miliard de lei. Referitor la programul Casa Verde Fotovoltaice, pentru care se primesc numeroase solicitări din partea cetățenilor, aceștia își propun ca în 24 de ore de la data publicării în Monitorul Oficial a Hotărârii de Guvern privind bugetul AFM să valideze toate dosarele rămase.

Până în prezent, sunt peste 65.000 de beneficiari care și-au ales deja instalatorul. Ne dorim să avem întreaga listă a beneficiarilor care au așteptat atât de mult până vineri. Odată ce listele vor fi aprobate, vom deschide o nouă sesiune pentru program.

Ministrul Mediului a exprimat dorința de a obține lista completă a beneficiarilor care au așteptat mult timp până vineri. După aprobarea acestor liste, se planifică deschiderea unei noi sesiuni pentru program.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *