logo
RNTV Live

Ryan Hickman, băiețelul de doar 12 ani care conduce propria afacere de reciclat. Acesta a reciclat 1,6 milioane de sticle până la vârsta lui

170309211421-ryan-recycling-2-super-tease
Constantin Corina

Când Ryan Hickman avea doar 3 ani și jumătate, s-a îndrăgostit de reciclare.

„Tatăl meu m-a dus pentru prima dată la centrul local de reciclare… când aveam 3 ani și jumătate și pur și simplu mi-a plăcut. Și am vrut doar să continui să o fac și să o fac și să o fac, pentru că a fost distractiv și a ajutat mediul., spune Ryan Green Matters.

Așa că, la 3 ani și jumătate, Ryan și-a fondat imediat propria companie de reciclare, Ryan’s Recycling.

După ani de muncă grea, compania sa a făcut din el o celebritate a reciclării, atrăgând atenția unor oameni ca Ellen DeGeneres și Jennifer Aniston. Acum, nouă ani mai târziu, Ryan conduce în continuare compania, precum și o organizație nonprofit numită Project 3R.

Compania, pentru care Ryan este CEO, ocupă cea mai mare parte a weekendurilor lui – și ale tatălui său. Împreună, cei doi circulă prin Orange County, California, adunând cutii și sticle de la localnici, care au încredere că Ryan’s Recycling va duce efectiv aceste articole la centrul de reciclare, asigurându-se că sunt efectiv reciclate.

Inspirația celui mic

Toți banii pe care îi câștigă Ryan din vânzarea tricourilor și pălăriilor lui Ryan de reciclare sunt direcționați către Centrul pentru mamifere marine din Pacific din Laguna Beach, California, „pentru a ajuta la salvarea focilor și leilor de mare bolnavi și răniți pentru a-i ajuta să se îmbunătățească”, spune Ryan. S.U.A.

„Ma simt bine să știi că fac diferența. Știu doar că oamenii sunt inspirați și nu aruncă gunoi și [adună] atât de mult gunoi cât văd pe pământ.”

„Am speranța că se va îmbunătăți, pentru că inspir din ce în ce mai mulți oameni să recicleze, știind sau sperând că schimbările climatice se vor îmbunătăți”. El adaugă că este inspirat de mulți alți tineri activiști, cum ar fi prietena sa Chloe, care „ajută pe cei fără adăpost”, precum și tatăl său, care îl ajută să-și conducă afacerea.

Sursa: mymodernmet.com

Profilul lui Ryan poate fi vizitat aici.

Sursa: greenmatters.com

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor