logo
RNTV Live

Rusia a început să își dezmembreze avioanele pentru a obține piese de schimb

gulfstream4_38524600
Theo Tănăsescu

Pentru ca nu mai pot cumpăra piese de schimb din strainătate din cauza sancțiunilor occidentale, companiile aeriene rusești au început să își dezmembreze avioanele pentru a obține piese de schimb.

Aceste măsuri sunt în linie cu sfaturile furnizate în luna iunie de Guvernul rus companiilor aeriene pentru a utiliza o parte din avioane pentru piese şi a asigura astfel că restul avioanelor produse în străinătate vor continua să zboare, cel puţin până la finele lui 2025.

Sancţiunile impuse Moscovei după ce Rusia a invadat Ucraina la finele lunii februarie au împiedicat companiile aeriene ruseşti să obţină piese de schimb sau să facă lucrări de mentenanţă la avioane în Occident. În aceste condiţii, experţii în aviaţie estimau că este probabil ca liniile aeriene ruseşti să înceapă să dezmembreze o parte din avioane pentru ca restul aparatelor să poată zbura în continuare, însă acum au apărut şi primele dovezi concrete ale acestui fenomen.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Companiile aeriene rusești au început să își dezmembreze avioanele pentru a obține piese de schimb pe care nu le mai pot cumpăra din străinătate, din cauza sancțiunilor occidentale (g4media.ro)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor