logo
RNTV Live

Rosal, în proces cu autoritățile din Prahova/ VIDEO

Capture
Mihai Constantinescu

Rosal, în proces cu autoritățile din Prahova!

Societatea de salubritate Rosal a acționat în instanță Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară “Parteneriat pentru Managementul Deşeurilor – Prahova”. Operatorul solicită despăgubiri de 16 milioane lei. Între timp, în data de 13 octombrie, primarii din  din localităţile reunite în Zona 2-6, care fac parte din ADI Deșeuri Prahova, vor decide, prin vot, dacă să fie sau nu reziliat contractul cu Rosal.

16 milioane lei. Aceasta este suma pentru care societatea de salubritate Rosal a acționat în instanță Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară “Parteneriat pentru Managementul Deşeurilor – Prahova”. Anunțul a fost făcut de Cristian Ganea, directorul ADI Deșeuri Prahova.

Potrivit lui Cristian Ganea, Rosal a acționat în instanță ADI Deșeuri, pentru neactualizarea tarifelor.

Acesta nu ar fi singurul proces pe care societatea de salubritate Rosal îl intentează autorităților publice din Prahova. Operatorul va da în judecată, dacă nu cumva a făcut-o deja, și primăria Ploiești, pe motiv că tarifele nu au fost actualizate, astfel înregistrând pierderi financiare semnificative, nemaiputând să presteze într-un mod corespunzător serviciul de curățenie al căilor publice  .

Între timp, autorităţile locale au oferit prin încredinţare directă serviciul CCP societății Blue Planet Service, pe o perioadă de trei luni, cu drept de prelungire. Asta în condiţiile în care licitaţia pentru desemnarea unui nou operator încă nu a fost finalizată.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor