logo
RNTV Live

România produce componente necesare pentru apărarea securităţii naţionale, la standarde NATO/ VIDEO

Theo Tănăsescu

România produce componente necesare pentru apărarea securităţii naţionale, la standarde NATO.

Ţara noastră produce la acest moment componente necesare pentru apărarea securităâii naâionale, la nivelul standardelor cerute şi impuse totodată de NATO. Este declaraţia fermaă a Ministrului Apărării, Vasile Dincu, prezent săptămâna trecută la Ploieşti. Acesta spune că în fabricile din România sunt produse diferite sisteme de luptă şi chiar tehnică militară.

Totodată, în contextul grevei spontane desfăşurate de către angajaţii Uzinei Mecanice Plopeni, unde săptămâna trecută au fost testate muniţia performanţa termobarica, ministrul Dîncu spune ca sunt inca salarii destul de mici in acest domeniu.

La acest moment Romania a testat munitia cu efect performant termobaric, un produs pe care este gata sa-l fabrice pentru Ministerul Apararii Nationale la Uzina Mecanica Plopeni, la fel ca si rachetele interceptoare SkyCeptor, pentru care s-a semnat deja un memorandum si vor fi produse la Electromecanica Ploiesti.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor