logo
RNTV Live

România pe locul 1 la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice

3432424-70033648-2560-1440
Marin Ana

România pe locul 1 la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice, echipajul feminin de opt plus unu a adus medaliile de aur acasă.

România (Magdalena Rusu, Iuliana Buhuş, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Mădălina Bereş. Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Denisa Tîlvescu, Victoria-Ştefania Petreanu) a dominat de la început până la sfârşit proba regină a canotajului, fiind cronometrată cu timpul de 06 min 01 sec 14/100, la distanţă de Olanda (06:05.04) şi Canada (06:07.51).

România nu mai câştigase aurul în această probă la Mondiale din 2017, de la Sarasota (Florida).

România a obţinut patru medalii de aur la Mondialele din Cehia, vineri prin Ionela Cozmiuc, la simplu vâsle feminin, categorie uşoară, sâmbătă prin echipajul masculin de dublu rame, alcătuit din Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan, iar duminică la dublu vâsle feminin (Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş) şi opt plus unu feminin (Magdalena Rusu, Iuliana Buhuş, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Mădălina Bereş. Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Denisa Tîlvescu, Victoria-Ştefania Petreanu).

Delegaţia ţării noastre a participat cu 11 ambarcaţiuni şi 35 de sportivi la Mondialele de la Racice, reuşind să califice nouă în finalele pentru medalii. Bilanţul final a fost de patru medalii de aur, trei locuri patru şi două locuri şase.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:România a cucerit proba regină a canotajului: locul 1 la campionatele mondiale pentru echipajul feminin – Stiri pe surse – Cele mai noi stiri

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor