logo
RNTV Live

Româncele, ocrotite de șansă la Indian Wells

tragere-la-sorti-WTA
rnews

Româncele, ocrotite de șansă la Indian Wells

Fetele noastre și-au aflat luni noapte posibilul program de la Indian Wells, turneu transmis în direct de Digi Sport în perioada 7-18 martie. Simona Halep, numărul unu mondial, va intra în concurs direct în turul secund și cel mai probabil o va întâlni pe Kristyna Pliskova, sora geamănă a Karolinei. Ea va avea teoretic o misiune destul de ușoară în prima manșă, în condițiile în care întâlnește o adversară venită din calificări.

Irina Begu o va întâlni în manșa inaugurală pe sârboaica Aleksandra Krunic.

Atât Halep cât și Begu se află în partea superioară a tabloului. În jumătatea inferioară, Sorana Cîrstea va întâlni o sportivă din calificări, în timp ce Mihaela Buzărnescu are o misiune ceva mai complicată, contra lui Jennifer Brady.

Celor patru li s-ar putea alătura Monica Niculescu, care evoluează în calificări.

Traseul favoritelor

Halep nu are un traseu cu jucătoare foarte în formă, cel puțin până în semifinale: Kristyna Pliskova, Cibulkova, Mladenovic, Ostapenko sau Konta. Apoi, în semifinale sau în finală, ea poate avea partenere de top: Muguruza sau Karolina Pliskova și, respectiv Wozniacki sau Zvitolina.

Serena Williams nu are deloc o misiune ușoară, dacă vrea să se impună la Indian Wells. Abia revenită în circuit, probabil că marea campioană din SUA nu are așteptări foarte mari de la acest turneu. În turul trei, proaspăta mămică ar putea să o întâlnească pe sora sa, Venus. După care, Goerges, Svitolina, Wozniacki și Halep sunt adversare redutabile, toate aflate în mare formă.

Câștigătoare de Grand Slam, Vika Azarenka și Sloane Stephens, sunt pe sfertul de tablou al Carolinei Wozniacki. Cele două nu au jucat foarte mult în ultimul timp. Dacă bielorusa a întrerupt sezonul trecut din cauza problemelor legate de custodia copilului, învingătoarea surpriză de la US Open 2017 a avut probleme cu accidentările.

Sharapova, dublă învingătoare la Indian Wells, are un prim tur cu Naomi Osaka. În turul secund, rusoaica ar putea juca împotriva polonezei Agnieszka Radwanska.

sursa: digisport

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor