logo
RNTV Live

Ritualul “lupilor” de la Pomul Verde! (GALERIE FOTO)

main
Cristian Anghelescu

În această seară, la nici un ceas după fluierul de final al meciului victorios cu 7-0 (5-0), fotbaliștii Petrolului au onorat invitația oficialilor restaurantului Pomul Verde, locul devenit tradițional pentru întâlnirile bilunare ale fanilor cu “lupii”.

0 4S-au sărbătorit două evenimente, pe lângă victoria netă cu cepturenii reușindu-se și un rendez-vous de suflet cu Mircea Dridea, unul dintre puținii seniori ai Petrolului rămași în viață, prilejul împlinirii vârstei de 80 de ani animându-i pe organizatori în realizarea unui spectacol gastronomic de primă mână. Și nu numai!

2 3După platourile cu aperitive dintre cele mai diverse au urmat tradiționalele sărmăluțe cu mămăliguță și ardei iute, mititeii și fleicile rumene dar și berbecul la proțap sau cârlanul fiert în bere, o specialitate “marca Pomul Verde”!

Halbele cu bere și carafele cu vin au completat simfonia papilelor gustative iar orchestra special tocmită a ținut isonul mesenilor cu poftă de viață, de Petrolul!

Urma și o mare surpriză, organizatorii convingându-l pe lăutarul Nelu Ploieșteanu să mențină buna dispoziție până la ore mici din noapte!

Această apropiere permanentă a fanilor de structura asimilată deja cu Petrolul dintotdeauna a ajuns o obișnuință! Care, sincer, nimeni nu ar trebui să o nege iar – în cazul în care se și dorește asta – să o sprijine și să o ajute din toate punctele de vedere! Inclusiv politic!

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor