Rita a avut un gest cu adevărat emoționant de ziua ei de naștere! Ce a făcut fiica Ronei Hartner în absența mamei sale?

Pe 5 ianuarie, Rita Sumalya a sărbătorit împlinirea frumoasei vârste de 16 ani. A fost prima ei zi de naștere fără prezența mamei alături.

Rona Hartner a părăsit această lume la data de 23 noiembrie 2023, aducând lacrimi întregii familii, în special fiicei sale, Rita Sumalya, care a suferit pierderea la o vârstă foarte fragedă a femeii care i-a dat viață.

De la trecerea mamei ei, Rita a traversat momente extrem de dificile. Unul dintre cele mai grele clipe a fost ziua ei de naștere, când Rona Hartner nu a mai fost alături de ea pentru a o îmbrățișa și a-i ura „La mulți ani”.

Chiar și sărbătorile de iarnă au pierdut strălucirea de altădată pentru Sumalya, deoarece nu le-a mai petrecut alături de mama ei, ci doar în compania unchiului și bunicii din partea Ronei. Din acest motiv, tânăra, obișnuită să petreacă sărbătorile înconjurată de întreaga familie, a hotărât ca în acest an să nu-și sărbătorească ziua de naștere, ci să o comemoreze pe mama ei mult iubită.

„Reon, fratele Ronei, și mama ei, Sabina, au rămas în Franța cu Sumayla. Vineri, pe 5 ianuarie, ea a împlinit 16 ani, dar a refuzat să se serbeze, e prea dureros ce i se întâmplă. Au fost primul Crăciun și primul Revelion, fără Rona, prima aniversare, fără mama ei… Pentru Sumayla e prea greu, cu toate, una după alta. Nici pentru Reon, fratele Ronei, care s-a mutat, din Canada, în Franța, pentru a avea grijă de Sumayla, nu e ușor să lucreze la distanță, fiind o mare diferență de fus orar”,  spune Dana Cristescu, fosta impresară a Ronei Hartner.

În încercarea de a simți din nou căldura prezenței mamei sale, Rita a răsfoit amintirile, căutând fotografiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului alături de Rona Hartner. Astfel, adolescenta a reușit să revadă și să retrăiască clipele minunate petrecute alături de mama ei.

Dana Cristescu: „Sumalya a căutat fotografiile ei, de la aniversările anterioare, în care, împreună cu Rona, mama ei, se pictau pe față, își făceau șuvițe colorate și făceau prăjituri originale amândouă”.

Prin această acțiune, tânăra a evidențiat sensibilitatea sa pronunțată și profundul său atașament față de ființa care i-a dat viață. Această emoție s-a manifestat și la funeraliile regretatei artiste, unde Rita Sumalya s-a arătat extrem de afectată.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *