logo
RNTV Live

HIDRO PRAHOVA SA igienizează rezervorul de apă de la Plopeni, fără oprirea apei potabile

rezervor-cilindric-apa hidro
Mihai Constantinescu

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. anunță organizarea acțiunii de spălare-igienizare a rezervorului care alimentează sistemul de distribuție din orașul Plopeni, fără oprirea furnizării apei potabile pentru abonați. Lucrările de igienizare se vor desfășura în perioada 11.06.2021, ora 7.30-13.06.2021, ora 12.00, operatorul HIDRO PRAHOVA SA urmând să asigure necesarul de consum direct din sursa autorizată ESZ- aducțiune Firul 1 Vălenii de Munte, Movila Vulpii, Plopeni, cu monitorizarea atentă a calității apei potabile.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA a luat toate măsurile tehnice necesare astfel încât, pe parcursul acestui interval, utilizatorii din orașul Plopeni să nu fie afectați de întreruperea apei potabile. Cu toate acestea, pentru situații excepționale, preventiv, abonații sunt rugați să își asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, pe parcursul perioadei anunțate. Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor