logo
RNTV Live

Revoluția fiscală a lui Dragnea a băgat în sperieți investitorii! Vezi ce s-a întâmplat

dragnea si tudose
rnews

Revoluția fiscală a lui Dragnea a băgat în sperieți investitorii!

Guvernul a anunţat că va trece prin ordonanţă de urgenţă cel mai controversat pachet de modificări fiscale. PSD evită astfel o dezbatere legislativă.

Imediat, cursul leu/euro a trecut de pragul de 4,6 lei în şedinţa interbancară de tranzacţionare. Euro a urcat până la o valoare record de 4,63 lei, în creştere cu 0,70% faţă de nivelul de deschidere, scrie MEDIAFAX.

Dolarul a urcat de asemenea puternic pe interbancar, cu peste 1%, ajungând la 3,9881 lei, ”periculos” de aproape să treacă din nou de pragul de 4 lei, notează ZF.

Ordonanţa de Urgenţă privind transferul contribuţiilor de la angajator la angajat va fi adoptată în şedinţa de Guvern de miercuri, la ora 15.00.

CITEȘTE și #rezist. Dragnea, în aeroportul Viena. O româncă și-a făcut curaj și l-a abordat. Vezi ce i-a spus

Banca Naţională a României a avertizat astăzi că inflaţia pe termen scurt va creşte peste aşteptări. Iar conduita fiscală a Guvernului va avea implicaţii asupra economiei.

BNR anunţă şi o creştere a deficitului comercial, care este dublu faţă de anul trecut, pe fondul creşterii importurilor, şi accelerarea creşterii economice, bazată însă pe consum şi stocuri.

Foto: hotnews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor