logo
RNTV Live

REVOLTĂTOR: Și-a vândut fata de 14 ani pentru băutură și 50 de lei!

o-fetita-abuzata
Ștefan Petre

Polițiștii din Târgu Secuiesc sunt acum acuzați că au ignorat plângerile unei copile care a fost vândută de tată pentru 50 de lei şi alcool.

O fată de 14 ani din România a fost vândută de propriul tată mai multor bărbați. Totul contra unor sticle de alcool și a unor sume mici de bani. Cazul, petrecut în județul Covasna, este presărat de detalii absolut terifiante.

Acuzații grave la adresa poliției

De curând, un bărbat din Târgu Secuiesc a primit o condamnare de 12 ani de închisoare, în primă instanță. Acesta este acuzat că și-a vândut de mai multe ori fiica în vârstă de 14 ani, contra unor sume modice de bani și pentru o ladă de bere.

Abia acum ies la iveală detalii cutremurătoare dintr-un caz petrecut în 2018. Fata a trecut printr-un adevărat coșmar. Ea a fost vândută către cel puțin trei bărbați, fiind agresată și violată de nenumărate ori. Uneori, minora reușea să fugă și se întorcea acasă, dar tatăl său o ducea înapoi, notează Fanatik.

La fel de grav este faptul că fata, violată, bătută și amenințată cu cuțitul, a reușit să ajungă de câteva ori la Poliție. Ea a reclamat tot ceea ce i s-a întâmplat, dar a fost ignorată, scriu cei de la Știrile Pro TV.

Minora a stat doi ani și jumătate acasă la un străin și a fost frecvent violată, uneori chiar sub amenințarea unei arme albe!

Acasă la primul „cumpărător”, fetița ar fi trăit până în 2021. A dus o viață ”în mizerie, dezordine, cu animale și șobolani”, se precizează în documentele depuse de procurori la instanță. Avea să fie salvată de acolo de mama ei și de un echipaj de poliție.

Tatăl a vândut-o însă din nou pentru 50 de lei și câteva sticle de tărie unui tânăr de 23 de ani!! Aici ar fi urmat alte luni de coșmar. Timp de o jumătate de an, acest individ „i-a tăiat părul pentru a o umili și pentru a-i fi rușine dacă fuge de la el”, scriu sursele citate.

Din rechizitoriul DIICOT reiese că suspectul „a constrâns-o fizic și psihic să întrețină raporturi sexuale zilnic, împotriva voinței sale”. În plus, copila a fost supusă la muncă silnică, precum căratul de apă pentru cai, și a fost biciuită.

Abia la 17 ani a reușit fata să scape de tot acest coșmar. Acum adolescenta se află în grija Direcției pentru Protecția Copilului Covasna.

Ce a hotărât instanța

Procesul în cazul acestor agresiuni a durat mai puțin de 6 luni. Magistrații de la Tribunalul Covasna l-au condamnat pe tatăl fetei la 12 ani de închisoare pentru trafic de minori. Doi dintre cumpărătorii copilei au primit 12, respectiv 9 ani de închisoare pentru aceeași infracțiune. La aceasta se adaugă și cea de viol.

În același dosar sunt vizați și doi polițiști din Târgu Secuiesc. ”Oamenii legii” sunt acuzați de favorizarea infractorului. Aceștia nu au făcut nimic să o ajute pe fată, deși ea le-ar fi spus despre drama trăită. Sentința nu este definitivă, informează Știrile Pro TV.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor