logo
RNTV Live

Revolta unei ploieștence: Suntem omorâți deliberat!

Revolta unei ploieștence: Suntem omorâți deliberat!
Ciprian Radu

Revolta unei ploieștence

Trăim într-un oraș mizerabil! Revolta unei ploieștence la ceea ce vede și trăiește zi de zi.

Femeia ne-a trimis un mesaj pe pagina de Facebook, exprimându-și revolta și dezgustul pentru starea jalnică în care a ajuns Ploieștiul.

De la țânțarii care nu ne dau pace, la situația deplorabilă a cimitirelor, ploieștenii au ajuns, cu adevărat, la capătul răbdării.

Evident, este și vina celor lipsiți de educație care aruncă gunoaie la tot pasul.

Sau, în cazul cimiterelor, este și vina rudelor răposaților care nu se îngrijesc deloc de morminte.

CITEȘTE și FOTO: De când e șef la SGU, Negulescu parchează și pe locurile pentru handicapați!

Vina cea mai mare este, însă, a autorităților. Care nu iau măsuri. Sau nu iau cum trebuie.

Actualii șefi din SGU, de exemplu, au găsit că e umilitor să se ocupe de aceste probleme.

Am decis să publicăm mesajul primit de la femeia revoltată de ceea ce se întâmplă în Ploiești.

“Cel putin, mai este un mic strigăt de revoltă. Și poate, ușor, ușor devine un adevărat strigăt, cu ajutorul multor revoltați, și nu doar resemnare”, spune doamna Roxana.

……………………………………………………………………………………………………………

“Revoltă, oripilare, dezgust! Și sunt cuvinte prea dulci pentru ceea ce simt cu adevărat. M-am săturat de mizeria din acest oraș. Este a doua vară de când avem un faimos primar care ne omoară deliberat. Și știu ce spun! Stăm închiși în casă din cauza țînțarilor și a tuturor goangelor, pentru că nu se face dezinsectie, nu se face deratizare.

Anul trecut, am tremurat de frică să nu-mi pierd mama. Mușcată de o insectă în timp ce ne plimbam prin parcul de la Sala Sporturilor, s-a ales cu un cot și antebrațul cât un butuc. Nu discut de cheltuielile medicale, căci totul am putut rezolva la cabinet privat.

Dar s-a ales cu o mare sensibilitate la ciupiturile de țânțari. Avem o mică curte. Degeaba dau eu cu toate cele pentru țânțari, dacă spațiul înconjurător NU! Și uite așa nu pot să stau la aer în propria curte.

Dar, ceea ce astazi a umplut paharul este mizeria cruntă din Cimitirul Bolovani.

Am ajuns să mă duc, cu strângere de inimă, la mormântul soțului meu. Ce ravagii, ce mizerie mai gasesc, cu câți sobolani o să mă mai întâlnesc astăzi?

Și astăzi am găsit : mormintele au ajuns pentru colocatarii cimitirului (toți cersetorii direcți sau indirecți, adică cei care te întâmpină cu întrebarea dacă ai nevoie de ajutor la mormânt) WC-uri publice.

Da, exact asa. S-au c***t lângă mormânt.

Asta am ajuns și în fața acestor personaje bine protejate și de așa zisa pază și de Administratorul cimitirului. Dar, pot spune că principalul vinovat este primarul.

Nu mai vorbesc de focarul de infecție care îl reprezintă părculețul din fața cimitirului, unde se aruncă toate gunoaiele, toate resturile.

Da, sunt oamenii de o nesimțire cruntă. Și atunci ce trebuie să fac eu ca primar? Amenzi usturătoare dar și posibilitatea de a putea sa te debarasezi de toate vechiturile. În străinătate, dacă vrei să renovezi sau să construiești, închiriezi de la primarie un container. Suma nu este mare, dar dacă nu ai acest container, amenda este usturătoare.  Și, ca sa vedeți că nu vorbesc aiurea, priviti aceste fotografii!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor