Sergiu Hanca s-a impus ca jucător esențial al Petrolului în această stagiune a Superligii, evoluând în 13 partide și punând serios osul la clasarea echipei pe locul 5 în Superligă.

Cu toate acestea, mijlocașul în vârstă de 31 de ani a fost nevoit să treacă printr-o intervenție chirurgicală în urma accidentării serioase produse de intrarea brutală a stoperului Dawa, de la FCSB, care l-a trimis pe Hanca direct pe masa de operație, și a ieșit astfel din circuitul echipei pentru o perioadă de timp.

Intervenția a avut loc la începutul lunii noiembrie, la Barcelona, unde jucătorul a rămas pentru prima parte a perioadei de recuperare.

Recuperarea lui Sergiu Hanca a evoluat însă extrem de rapid și favorabil, iar sportivul va fi apt să se alăture cantonamentului de iarnă al „lupilor”, reunirea lotului fiind programată pentru data de 4 ianuarie.

Revenit din Spania, Hanca va asista astăzi, din tribunele stadionului „Ilie Oană”, la meciul dintre Petrolul și Sepsi din Cupa României. În ceea ce privește revenirea pe teren, fotbalistul se va întoarce „în iarbă” la finalul lunii ianuarie, poate chiar în prima etapă din 2024, atunci când Petrolul va juca acasă împotriva lui Dinamo.

Sursă: Digi Sport

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *