logo
RNTV Live

Reunire, cu speranţe la titlul naţional

tricolorul-lmv-reunire
Cristian Anghelescu

Reunire, cu speranţe la titlul naţional

Vacanţa s-a încheiat pentru Tricolorul LMV Ploieşti, care, din această dimineaţă, a reluat antrenamentele. Firește, reunirea a constat cu o primă sesiune de pregătire fizică.

După două clasări pe locul al cincilea în primul eşalon valoric, Tricolorul LMV Ploieşti ţinteşte către vârf. Mai precis, chiar obţinerea titlului naţional! Ultimul titlu adus Ploieştiului a fost cel al CS Petrom, performanță înregistrată în urmă cu 11 ani.

Cum se va desfășura pregătirea echipei

Programul echipei a început cu un antrenament de forţă, la Start Gym, urmat, seara, de o primă sesiune de volei, în sală. A fost ales Complexul  Sportiv „Tel George Junior”, urmare a lucrărilor efectuate la parchetul Sălii „Olimpia”. Adică în sala unde Tricolorul LMV îşi desfăşoară activitatea. Acesta va fi, de altfel, şi programul pentru mâine, joi şi vineri, miercuri urmând să aibă loc doar un antrenament specific, după-amiaza, iar sâmbătă – o sesiune de pregătire fizică.

Apoi, în perioada 14 şi 25 august, echipa va pleca într-un cantonament centralizat la munte, organizat la Cheile Grădiştei. Primul meci de verificare al echipei urmează să aibă loc la începutul lunii septembrie. Vor urma opt-nouă partide test, printre care şi un turneu la Sala „Olimpia”.

Sportivii prezenți la reunire

La reunirea echipei, antrenorii Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu i-au avut pe următorii jucători: Bogdan Olteanu (36 ani), Aleksandar Milivojevic (34 ani, Muntenegru, rămas din sezonul trecut) – extreme, Cristian Bartha (31 ani) – coordonatori, Julian Bissette (26 ani, St. Lucia), Pavel Dushkov (25 ani, Bulgaria, rămas din sezonul trecut) – centri, Philipp Kroiss (29 ani, Austria) – libero, Laurenţiu Lică (37 ani) – universal.

De menţionat că a fost prezent şi un jucător aflat în probe, anume Cristian Petcu (25 ani) – universal.

Au absentat Ovidiu Darlaczi (18 ani), Gijs Jorna (28 ani, Olanda) – extreme, Jose Manuel Carrasco Angulo (28 ani, Venezuela, rămas din sezonul trecut) – coordonator, Kostiantyn Zhylinskyi (34 ani, Ucraina, rămas din sezonul trecut) – centru, Nelson Murangwa (24 ani, Rwanda) – universal.

Darlaczi este prezent, în aceste zile, cu Naţionala României la Campionatul Balcanic U-19, care se desfăşoară în Serbia. El urmează să revină în ţară la începutul săptămânii viitoare şi să se alăture echipei ploieştene.

De asemenea, Carrasco evoluează cu echipa naţională a Venezuelei la Campionatele Americii de Sud. Și el se va alătura colegilor în a doua parte a cantonamentului centralizat.

Zhylinskyi este aşteptat să rezolve situaţia cu viza de şedere în România până pe 17 august. În cazul rwandezului Murangwa sunt complicaţii cu viza, însă se speră rezolvarea cazului în cel mai scurt timp posibil.

Declarația antrenorului Sergiu Stancu

Despre lot şi obiectivele din viitorul sezon, antrenorul principal Sergiu Stancu a declarat:

„Împreună cu persoanele din conducerea echipei, am avut ca obiectiv îmbunătăţirea valorică a lotului faţă de anul trecut. Sunt foarte încântat de echipa pe care o am la dispoziţie! Am convingerea că vom reuşi să ne îndeplinim obiectivele trasate de club. Avem în componenţă jucători cu experienţă, cu valoare ridicată. Împreună cu nucleul de jucători rămas din sezonul trecut, sunt convins că prin acest mix vom crea o echipă puternică. Echipa a fost formată pentru a câştiga titlul de campioană! Sunt convins că avem puterea şi toate elementele necesare atingerii acestui obiectiv!” a conchis coach-ul “tricolorilor”.

 

sursa: tricolorullmvploiesti

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor