logo
RNTV Live

Reținuți de autorități după ce au furat 270 de oi

100L4571
Andrei-Vlăduț Gușter

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi anunță vineri furtul a peste 270 de oi. A fost deschisă o anchetă pentru cei trei bărbați ce au comis fapta.

Au fost efectuate 9 percheziţii domiciliare pe raza oraşului Bereşti şi a comunelor Măstăcani, Rădeşti, Jorăşti şi Bereşti Meria, într-un dosar penal având ca obiect comiterea infracţiunii de furt calificat, anunță Poliţia Oraşului Bereşti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.

În urma cercetărilor, s-a constatat că, în noaptea de 13 spre 14 mai, în baza unei înţelegeri prealabile, trei bărbaţi, cu vârstele de 36, 33 şi 43 de ani, primii doi din oraşul Bereşti, iar al treilea din comuna Rădeşti, s-au deplasat la o stână din extravilanul satului Bălăşeşti şi au furat 180 de ovine, oi şi miei.

S-a descoperit că cea mai mare parte dintre ovine ar fi urmat să fie valorificate la deţinătorul unei stâne amplasate pe raza comunei Măstăcani, un bărbat de 44 de ani, pentru care urma să fie achitată suma de 2.000 de euro.

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor