logo
RNTV Live

Reținut pentru 24 de ore pentru că a condus beat şi cu permisul de conducere anulat

razie-politie-noapte-sofer-beat-3-700×336
Mihai Constantinescu

Reținut pentru 24 de ore pentru că a condus beat şi cu permisul de conducere anulat.

Şoferul cu pricina a fost descoperit în trafic ieri, în jurul orei 22:45, în Ploiești. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Ploiești au oprit, pentru control, pe strada Gheorghe Lazăr din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în comuna Filipeștii de Pădure.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul în vârstă de 37 de ani, figurează cu permisul de conducere anulat.

Ba mai mult, din discuțiile purtate cu acesta, polițiștii au constatat faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, motiv pentru care au procedat la testarea cu aparatul etilotest. A indicat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Reținut pentru 24 de ore

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Urmează ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană al cărei permis de conducere este anulat și conducere sub influența alcoolului.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cel-mai-prost-film-se-toarna-la…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor