logo
RNTV Live

Reținut de polițiștii prahoveni înainte de a părăsi țara

A căutat-o cu lumânarea. Este incredibil de ce a ajuns un prahovean să fie arestat preventiv
Mihai Constantinescu

Reținut de polițiștii prahoveni înainte de a părăsi țara. S-a întâmplat ieri când polițiștii din cadrul Poliției orașului Boldești-Scăeni au depistat un bărbat care intenționa să părăsească țara în vederea sustragerii de la tragerea la răspunderea penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul neînmatriculat și conducere a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Reținut de polițiștii prahoveni

Concret, în urma activităților investigative efectuate de polițiștii subunității a reieșit faptul că, la data de 5 februarie, un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în comuna Lipănești ar fi circulat pe drumurile publice din comună, cu un autoturism fără a fi posesor de permis de conducere.

Ba mai mult, în urma verificărilor autovehiculului în bazele de date s-a constatat faptul că acesta nu este înmatriculat pe teritorului României. Avea în partea din spate un număr provizoriu care nu era atribuit acestuia, ci a unui alt autovehicul.

Având în vedere faptul că existau informații potrivit cărora bărbatul intenționa să părăsească țara, acesta a fost dat în consemn la frontiera de stat. A fost depistat aseară pe Aeroportul Otopeni.

Având în vedere aspectele constatate, aseară, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Urmează ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a  unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/accident-in-cea-mai-aglomerata…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor