logo
RNTV Live

Rețelarii care au lucrat prost în Ploiești au fost amendați

groapa electrica 1
Ciprian Radu

Rețelarii care au lucrat prost în Ploiești au fost amendați

13 cazuri de lucxrări care nu respectă normele în vigoare au fost sancționate doar în această lună. Și asta în condițiile în care nu s-a lucrat prea mult din cauza condițiilor meteo. 

“Firmele autorizate au de achitat amenzi în valoare totală de 30.000 lei din cauza faptului că, la momentul controalelor, nu au  deținut avizele necesare sau nu au respectat termenele de execuție a lucrărilor de investiții, reparații și intervenții la rețelele edilitare – conform H.C.L. nr. 228/2006 referitoare la gospodărirea municipiului și H.C.L. nr. 337/2008 privind stabilirea modalității de executare a lucrărilor de reparații pe domeniul public și privat al municipiului Ploiești”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale.

Probleme au fost semnalate pe străzile Vasile Lucaciu, Aleea Chimiei, Muncii, Cercului/Cărămidari, Triumfului/Gh. Doja, Griviței, Jepilor/Domnișori, Nucilor, Theodor Aman, Găgeni/Văleni, Ana Ipătescu/Mihai Eminescu și Lupeni.

“Poliția Locală Ploiești efectuează permanent verificări pe raza municipiului cu privire la respectarea de către firmele autorizate a termenelor de execuție a lucrărilor de investiții, reparații și intervenții executate la rețelele edilitare, semnalizarea corespunzătoare a șantierelor, readucerea terenul la starea inițială prin refacerea covorului asfaltic și eliberarea domeniului public de materialele de construcții”, se arată în comunicatul instituției.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor