Restricționarea circulației într-o zonă importantă din Câmpina

intersecții Municipalitatea ploieșteană a demarat lucrări de reparații în intersecții& sursă foto Moldova 24

Având în vedere lucrările ce se efectuează în partea carosabilă a străzii Calea Doftanei din Municipiul Câmpina, vă aducem la cunoștiință faptul că pe segmentul de drum cuprins între strada Ecaterina Teodoroiu și str. Voila se va institui restricționarea circulației începând cu data de 22 februarie 2021 în vederea execuției lucrării de canalizare și reabilitare carosabil.

De asemenea, ca rute altemative de deplasare se vor folosi următoarele itinerarii:

cel mai verde complex reziential

Pentru transportul public Judeţean de persoane cu rutele:

Câmpina-Brebu-Telega- Şotrile şi Vaiea Doftanei :

Autogara Câmpina-str.Orizontului-str.Ecaterina Teodoroiu-str.Zori1or- str.Constantin Stere-sir.B.P.Hasdeu-str III.Radulescu-str.Druoiul Taberei- str.voita-Comuna Sotrile şi retur;

Aulogară Cămpina-str.Orizontul1ii-str.Ecaterina Teodoroiu-str.Zorilor- str.Constantin Stere-str.B.P.Hasdeu-str I.HRadu1escu-stf.Drumul Taberei- str.Voila-comuna Valea Doftanei si retur;

Autogara Campina-str.Orizontului-so.Ecaterina Teodoroiu-strJorilor- str.Constantin Stere-str.B.P.Hasdeu-str 1.H.Radulescu-str.Drumul Tabemi- str.Voila-comuna Brebu si retur;

Autogara Câmpina-str.Orizontului-str.Ecaterina Teodoroiu-str Wtilor- str.Constuitin Stere-str.B.P.Hasdeu-str I.H.Radulescu-str.Dmmul Taberei- str.Voila-comuna Telega si retur ;

De asemenea, este de precizat faptul că staţia amplasată pe str.Calea Doftanei în zona Racitor se va muta pe str.B.P.Hasdeu in spatiul special amenajat.

Pentru transportul public local de persoane pe traseul Emon Electric-Spital Voila:

Sediul sediu Emon Electric-Bld N.Balcescu, b1d.Carol I,str. Calea Doflanei- sir.B.P.Hasdeu-str.Bobalna-Parc Prichindel-str.Muscel-str.Popa Sapca- str.1.H.Radulescu- str.Drumul Taberei-str.Voila-str. Zeilor-str.Prundului-Str.Traftdafirilor-Sțr.VOila(Spițtal Voilasi retur.

Totodata precizăm faptul că statiile amplasate pe Calee Doftanei în zona Moaru si SC Fildas Group, se vor mutu pe str.Muscel în dreptul Parcului Prichindel (pe ambele aensnri) si retur.

Având în vedere circulaţia vebiculclor cu masa msxima autorizata mai mare de 7,5 tone vor avea urmaioarele rute:

-pentru comunele Scările si Valea Doftanei :

Ruta I : DN1-Comarnic- Secaria-Valea Dftanei si retur;

Ruta 2 : DN l – Băneşti -Mislea-Telega-Campina(str.Voila)Lunca Mare- Secaria-Valea Doftanei si retur,

– pentru coniunete Brebu si Telega:

Ruta- DNl- Băneşti -Mistea-Telega-Brebu si retur,

Termenul dc executie al lucrurilor pentru tronsonul mai   mentionat sunt estimate a se fimaliza în cursul lunii aprilie 2021, iar acesta poate fi devansat, în funcţie de condiţiile meteo existente precum şi de realizarea lucrărilor conform standardelor de calitate în vigoare .

În caz dc urgenţă se asigură trecerea pe lângă zona de lucm pentru: ambulanţă poliţie,pompieri maşinile de salubritate, precum şi pentru aprovizionarea agenţilor comerciali din zona afectată.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here