logo
RNTV Live

Relaţiile cu chinezii au fost consolidate astăzi, la Ploieşti

Relaţiile cu chinezii. Chinezii, interesaţi să-şi dezvolte afaceri în Prahova
Mihai Constantinescu

Chinezii, interesaţi să dezvolte afaceri în Prahova

Relaţiile cu chinezii au fost consolidate astăzi, la Ploieşti. În acest sens a fost semnat ,,Memorandumul de Înţelegere privind consolidarea relaţiilor de înfrăţire dintre Judeţul Prahova şi Provincia Heilongjiang din Republica Populară Chineză. Memorandumul de Înţelegere a fost semnat de către preşedintele CJ Prahova, Bogdan Toader  şi viceguvernatorul Provinciei Heilongjiang, Hu Yafeng.

Cu acestă ocazie a fost evidenţiată tradiţia judeţului Prahova în ceea ce priveşte sectorul petrolier. În special partea de exploatare, rafinare şi prelucrare dar şi sectorul agricol. Oaspeţii chinezi s-au arătat interesaţi de expertiza specialiştilor români în acest domeniu. Se intenţionează încheierea unor parteneriate precum şi dezvoltarea unor programe de mobilitate între Universitatea Petrol-Gaze Ploieşti şi Universitatea Daqing.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/lant-de-cofetarii-din-prahova-afaceri-de-peste-4-milioane-de-euro/

Au fost plăcut surprinşi şi de oportunităţile de afaceri pe care investitorii din China le pot dezvolta în Judeţul Prahova.

Pentru mai multe ştiri, vozotaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor