logo
RNTV Live

Lanț de cofetării din Prahova, afaceri de peste 4 milioane de euro

lant de cofetarii Prahova
rnews

O câmpineancă a reușit să dezvolte o afacere de 20 de milioane de lei ( aproximativ 4,3 milioane de euro).

Vorbim  de un lanț de cofetării ajung celebru la nivel național. Are șase puncte de lucru în Câmpina, Ploiești și Bușteni, o hală de producție de 660 de mp. și  o echipă de 140 de angajați. Deja putem vorbi de un brand în ceea ce privește produsele de cofetărie și patiserie.

Afacerea a luat naștere în urmă cu 18 ani și de atunci este într-o continuă dezvoltare. Fondatorii businessului spun că au ajuns la această cifră de afaceri datorită profesionalismului, produselor de calitate folosite și atenției sporite pe care au acordat-o mereu pentru satisfacerea clientului .

Lanțul de cofetării din Prahova este deja cunoscut pe întreaga piață de profil din România. Din hala de la Câmpina pleacă produse de cea mai bună calitate către localități din toate colțurile țării. De aici, în timp, s-a ajuns la această cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro. Iar fondatorii spun că nu se opresc aici și vor ca această afacere să fie într-o contnuă dezvoltare.

sursa – ziarul financiar

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor