logo
RNTV Live

Reinventarea hanoracului. Cum să-l porţi ca să fii în trend. Sfaturi de stil de la bloggeriţa Loredana Chelba

poza articol
Loredana Chelba

Nu trebuie să fii mare specialist în modă ca să îți dai seama despre ce e vorba. Moda este despre reinventare, readaptare, creativitate și atitudine. Altfel, explicați-mi mie cum s-ar fi putut gândi cineva să transforme banalul hanorac pe care ți-l puneai pe tine repede când fugeai la sala de sport sau la cumpărături, într-un must have pe care îl poți purta cu fuste din materiale prețioase și tocuri?

Încă din 2016 marii designeri au inclus în prezentările lor aceasta piesă vestimentară gândită în combinații care mai de care mai interesante și mai șocante, dacă este să ne gândim inclusiv la materialele cu care  se asociază.

Sigur că am îmbrățișat acest trend, recunosc, cea care m-a convins a fost Rihanna,  mi-au plăcut foarte mult câteva outfituri pe care m-am gândit să le construiesc și eu. Bineînțeles că hanoracele purtate de Rihanna nu sunt chiar  obișnuite dacă este să ne uităm la preț, sunt hanoarace de lux, Vetements  și  costa cam 900 euro unul

Noi ne descurcăm cu variante mai ieftine/mult mai ieftine că suntem fete istețe, nu?

Eu mi-am achiziționat deja 3 modele cu care abia aștept să mă joc.

Am văzut foarte multe variante de hanorace potrivite pentru outfiturile pe care vi le propun, în mall-uri la prețuri rezonabile!

Fiți curajoase! Vă aștept pe pagina mea Vitejie pe tocuri!

Loredana Chelba

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor