Recrutaţi de la IJJ Prahova de nota 3 au ajuns să obţină nota maximă după contestaţii

angajare

Recrutaţi de la IJJ Prahova de nota 3 au ajuns să obţină nota maximă după contestaţii. S-a întâmplat în cadrul concursului de admitere de la Şcolile de subopfoţeri de jandarmi de la Drăgăţani şi Fălticeni. Candidaţii care au obţinut note foarte mici sunt toţi din Prahova. Ciudat este că după contestaţii, toţi au obţinut nota maximă.

Vezi şi https://republikanews.ro/cazierul-judiciar-se-poate…/

Recrutaţi de la IJJ Prahova de nota 3, apoi de 10

Dezvăluirea a fost făcută de celebrul om al legii Marian Godină care a făcut publice şi foto grafii care să ateste cele spuse.

„Astăzi s-au afișat listele după contestații cu rezultatele candidaților care au susținut examenul de admitere la Școlile de subofițeri de jandarmi de la Fălticeni și Drăgășani.Prima poză e de pe site-ul școlii din Drăgășani.Se observă că 7 candidați cu note inițiale foarte mici, au obținut după contestație nota maximă, adică 10. Toți cei 7 au fost recrutați de IJJ Prahova.A doua poză e de pe site-ul școlii de la Fălticeni.Se observă 4 candidați, selectați tot de IJJ Prahova, tot cu note foarte mici inițal, iar ulterior cu note de 10.Părerea mea e că e o eroare undeva, ar fi mult prea mari diferențele și prea mare coincidența, mai ales că testele sunt grilă.Nu cred că ar putea fi vorba de fapte de corupție, nu cred că ar face cineva așa ceva, a scris pe Facebook Godină.

Lista a fost ştearsă ulterior

Ulterior lista cu notele a fost stearsă.

Pentru mai multe şţiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Facebook

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here