logo
RNTV Live

RECRUTARE PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNTUL MILITAR

Barbuceanu Nicoleta

Centrul Militar Județean Prahova recrutează candidați pentru admiterea în instituțiile militare de învățământ liceal, postliceal și universitar militar. Prahovenii interesați trebuie să se prezinte la sediul instituției din Soseaua Vestului, Ploiești.

Pentru învățământul universitar militar sunt alocate 25 locuri de ofiteri, iar termenul limită de înscriere este 31 mai. Asta în timp ce pentru învățământul postliceal militar sunt disponibile 47 de locuri la maiștri militari si aproximativ 1000 de locuri la subofițeri, termenul limită de înscriere fiind 2 iunie. În jur de 800 de locuri sunt alocate la colegiile naționale militare.

Una dintre cele mai căutate instituții de învățământ militar de către prahoveni este Colegiul Național Dimitrie Cantemir din Breaza, singura de acest gen din județ. Pentru informații detaliate, consiliere si începerea procesului de recrutare, cei interesati trebuie să se prezinte la sediul biroului informare – recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Prahova situat în Ploiești, pe Soseaua Vestului. Anul trecut la toate formele de învățământ s-au înscris peste 600 de candidați din Prahova.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor