RECORD DE PARTICIPARE LA TROFEUL PLOIEȘTI 1. Pe 4 și 5 iunie, revin la Ploiești Campionatele Naționale de Super Slalom și Îndemânare Auto

Campionatele Naționale de Super Slalom, Îndemânare Auto și Vehicule Electrice au debutat în weekend la Ploiești, evenimentul desfășurat pe Bulevardul Independenței bucurându-se de prezența unui public numeros.

La evenimentul organizat la Ploiești de Asociația GT Auto Club Sportiv, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, s-a stabilit un nou record de participare, cele 3 campionate reunind la start peste de 80 de piloți dornici să-și demonstreze măiestria la volan.

cel mai verde complex reziential

Juniorii (11 – cu vârsta între 8 – 14 ani, în CNIA, și 19 cu vârsta între 15 – 18 ani, în CNSS) au făcut deliciul spectatorilor, obținând timpi excelenți grație antrenamentelor efectuate sub îndrumarea instructorilor, evoluțiile acestor piloți de mare perspectivă fiind aplaudate la scenă deschisă de spectatorii prezenți.

Fiind o competiție deschisă tuturor pasionaților de motorsport și din dorința de a crea posibilitatea ca piloții să capete cât mai multă experință, iar concurența să fie acerbă, cei mai mulți dintre aceștia au participat la câte două categorii, în total fiind consemnate 145 de starturi în cadrul unei manșe, 76 la CNIA și 69 la CNSS. 

 Spectacolul din cadrul CNSS, CNIA și CNVE se va repeta peste 3 săptămâni, cu ocazia Trofeului Ploiești 2, programat în perioada 4-5 iunie, tot pe Bulevardul Independenței.

GALERIE FOTO:

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here