logo
RNTV Live

Recomandări importante de la primarul din Câmpina pentru populaţie:”Vă rog din tot sufletul!”

Alin Moldoveanu prima campina
Mihai Constantinescu

Pandemia ăşi arată colţii pe tot mapamondul, numărul infectărilor crescând de la zi la zi.

Primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a făcut mai multe recomandari cetăţenilor pentru a se trece cu bine de această perioadă grea.


“Dragi câmpineni, în localitatea noastră, rata de incidență a infectărilor cu noul coronavirus a ajuns la 6,85 cazuri / 1000 locuitori, conform situației comunicate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Pentru că riscul răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 este foarte mare, vă rog din tot sufletul să purtați masca de protecție în toate spațiile publice închise și deschise, evitați zonele aglomerate, respectați măsurile de distanțare fizică, limitați pe cât posibil contactul direct cu alte persoane și respectați regulile de igienă personală. Protejați-vă pe voi și pe cei apropiați!
Vă rog, fie că sunteți persoane fizice, fie că sunteți agenți economici, respectați măsurile stabilite de autorități pentru a diminua riscul răspândirii virusului! Este o perioadă dificilă pentru noi toți și trebuie să dăm dovadă de multă responsabilitate. TREBUIE să trecem cu bine peste această perioadă, împreună, sănătoși și puternici!”, a scris pe Facebook Alin Moldoveanu”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor