logo
RNTV Live

Reclame la TV sau în mediul online? Cum să gândești campania de servicii media pentru business-ul tău

cardmapr-N8Pnhrcr73o-unsplash-scaled
News Republika

Nevoia de reclame la TV sau în mediul online se simte în dinamica vânzărilor oricărui business. Fie că vorbim de afaceri abia lansate sau de veterani pe piață, orice campanie de servicii media crește vizibilitatea și ridică vânzările. Indiferent de categoria în care te afli, poți folosi o platformă online de servicii media integrate pentru a accesa toți furnizorii de servicii media.

Prima platformă digitală de acest gen, un concept unic pe piața din România, care aduce împreună furnizorii și clienții de publicitate, este Mediabuy.ro. Prin intermediul platformei online orice client are deschidere către toți operatorii media – TV, radio, online și outdoor.

Marea majoritate a antreprenorilor preferă campaniile de reclame la TV și în mediul online. Iar prin completarea unui formular simplu pe platforma Mediabuy.ro, întreg procesul de aplicare pentru o campanie media personalizată este mult simplificat. Dar care sunt avantajele fiecăreia dintre aceste două metode promovare?

De ce să alegi reclame pe TV?

Te propulsează către publicul larg. În primul rând, sporturile publicitare, mai ales în prime time, sunt imbatabile în atingerea celei mai mari audiențe. Indiferent cât de bine ai targeta o campanie online, publicitatea la TV te va ajuta să ajungi și la acel public care nu se încadrează în caracteristicile și interesele audienței tale setate în online.

Îți construiește imaginea și încrederea. Orice brand care are disponibil un buget de servicii media are, probabil, și o listă de clienți care au încercat deja produsele sau serviciile sale. Publicitatea la TV crește încrederea oamenilor în produse și te face și mai cunoscut.

Optimizează costurile. Odată ce ai plătit spațiul publicitar, vei simți că, de fapt, acesta se plătește singur din creșterea veniturilor ulterioare. Vei vedea rezultatele încă din timpul derulării campaniei și te poți gândi, deja, la următoarele investiții în publicitate.

Cum te ajută promovarea pe online?

Publicitatea în mediul online se numără printre cele mai eficiente mijloace folosite de antreprenori pentru a atrage publicul dorit și a-și asigura vânzările. De ce este important să o introduci în campania ta de servicii media?

Te face cunoscut în toată lumea. Promovarea pe online nu este limitată la o anumită zonă geografică. O campanie de display banners sau Google și Facebook ads te face cunoscut în mai multe țări și regiuni care se încadrează în caracteristicile audienței tale. Evident, ai nevoie de o strategie corectă. Accesând serviciile Mediabuy.ro, vei beneficia și de consultanța și expertiza unei echipe cu o experiență de peste 12 ani în promovare prin canalele media.

Ai feedback imediat. Îți vei da seama imediat de eficiența campaniilor care rulează. Vei avea acces la date care îți confirmă dacă banii tăi sunt cheltuiți corect. În cazul în care campania nu funcționează, o poți opri oricând și nu vei face risipă în buget.

Este eficientă din punct de vedere al costurilor. Pe lângă faptul că publicitatea online este cea mai accesibilă metodă de promovare, trebuie remarcat și faptul că tu controlezi reclamele. Le poți opri sau le poți schimba ori de câte ori dorești. Astfel te asiguri că ai făcut investițiile corect.

Evident, pentru a avea cele mai bune rezultate, dacă bugetul îți permite, este indicat să optezi pentru ambele canale de promovare. Accesând Mediabuy.ro, noua platformă online de servicii media integrate, poți beneficia de o ofertă de publicitate adaptată nevoilor business-ului tău și bugetului disponibil.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor