logo
RNTV Live

Reacții după petrecerea de la TCE: ” Ce trebuia să facem? Să cumpărăm coroană și flori?”

tce
rnews

Nemulțumit de faptul că nu a fost invitat la petrecerea organizată de TCE cu ocazia Zilei Transportatorului, un lider de sindicat din cadrul societății, Laurențiu Stanciu pe numele său, a postat pe facebook un filmuleț de la respectiva petrecere, cu un comentariu prin care acuză șefii de la TCE că fac mare chef în condițiile în care societatea de transport public în comun este pe butuci.

“În timp ce angajații TCE tremură pentru viitorul loc de muncă, își fac griji pentru situația financiară a societății, domnul Alexandri Nicolae, managerul societății, face chef mare alături de proaspeții și vechii locotenenți, dar și împreună cu marii lideri (…) În pauzele dintre felurile de mâncare și dans, negociază desființarea depoului de troleibuze și a traseului 202, lăsând ploieștenii fără unul dintre cele mai confortabile și ecologice mijloace de transport în comun” se arată în respectiva postare.

” Noi nu am sărbătorit falimentul, să fie clar! Ce  trebuia să facem, să cumpărăm coroană și flori? “

Contactat de reporterii republikanews, directorul TCE, Alexandri Nicolae, afirmă că toate afirmațiile făcute în spațiul public sunt unele ” exagerate și tendențioase”. Nicolae susține că petrecerea a fost una care se sărbătorește la nivel național și că nu vede de ce ar trebui să existe un război între conducere și sindicate.

“Am participat la această petrecere, după orele de program, iar totul s-a plătit din bani personali. A existat o inițativă la nivel de lideri, fiind prezenți undeva la 20 și ceva de oameni. Acum eu știu că TCE este într-o situație foarte gravă, că moare dacă nu se iau rapid măsuri organizatorice, dar ce să facem? Să cumpărăm flori și coroană? Noi nu am sărbătorit falimentul, să fie clar! Noi am sărbătorit ideea de continuitate a acestei societăți vitale pentru ploieșteni. Acum, dacă acest domn lider de sindicat a ales să procedeze așa fiindcă nu a fost invitat la această petrecere…e treaba lui. Nu au fost făcute invitații în cadru organizat. Noi nu am sărbătorit acolo moartea TCE și nu a fost, nici pe departe, o sfidare la adresa situației grele prin care trece această unitate. Oricât de neagră ar fi situația nu putem lua totul în tragic” a spus directorul TCE, Alexandri Nicolae.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor