logo
RNTV Live

Reacția președintelui PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, după plecarea lui Volosevici din partid

Senatorul Iulian Dumitrescu: "Scăpați-l pe ministrul Mișa de chin!"
Victor Preda

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a postat pe Facebook un mesaj menit să liniștească spiritele în partid după plecarea senatorului Andrei Volosevici. „Vreau să îi asigur pe ploieşteni că primarul liberal Adrian Dobre şi organizaţia municipală a PNL vor pune în practică tot ce au promis la alegerile din vara acestui an, inclusiv proiectele susţinute şi de fostul nostru coleg, Andrei Volosevici. Andrei pleacă din partid în contextul discuţiilor privind aplicarea de către PNL a criteriilor de integritate la întocmirea listelor pentru alegerile parlamentare. Într-un moment în care românii doresc schimbarea profundă a clasei politice, PNL şi-a asumat o serie de criterii şi principii pentru selecţia candidaţilor. În rezumat, este vorba de reprezentativitate, profesionalism şi integritate. Mergând mai departe de Codul de integritate de partid, PNL suţine şi un Cod de integritate pentru funcţiile publice, un cod general, care să se refere la toate funcţiile publice – elective sau numite, locale sau naţionale. Revenind la PNL Prahova, mă bucur că pot să spun asta, suntem în continuare o organizaţie puternică, o echipă de câştigători în care îşi găsesc loc toţi cei ce vor şi pot să schimbe în bine viaţa prahovenilor”, a scris președintele PNL Prahova.

Andrei Volosevici a plecat din PNL  susținând că partidul „a decis ca nu mai are nevoie de mine, de ideile pe care le am, și de echipa mea, care în vara acestui an a ajutat la câștigarea alegerilor în Ploiești”. Fostul primar își va continua cariera politică în interiorul ALDE, după cum a anunțat, în premieră, republikanews.ro .

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor