logo
RNTV Live

Reacția ploieștenilor după ce Primăria a oferit shaorma gratis: Suleiman Pașa ar fi mândru de voi, în schimb Mihai Viteazul nu prea

shaorma_gratis2
Dumitrescu Vlad

520 de ploieșteni prezenți duminică la Zilele Municipiului Ploiești au primit shaorma gratis din partea Primăriei! Aceasta a fost modalitatea prin care municipalitatea s-a gândit să marcheze 520 de ani de atestare documentară a localității.

Acțiunea executivului ploieștean a fost una care a creat numeroase reacții în rândul ploieștenilor. Iar comentariile făcute pe pagina de Facebook a instituției au fost care mai de care mai spumoase.

Iată o parte dintre comentariile ploieștenilor:

  • ”Ehhh…De aia mi-e dragă țara asta…Dacă eram mai tânăr, puneam,,coada pe spinare “,probabil…Dar…”.
  • ”Macar dadeati mici si bere ca de obicei.. Suleiman Pasa ar fi mandru de voi, in schimb Mihai Viteazul nu prea”
  • ” Da, da, reprezentativ pentru Ploiesti. Este parastas pentru Mihai Viteazul sau pentru Ion Luca Caragiale? Cum au conservat casa in care a locuit I.L.Caragiale? Nu cumva în mandatul trecut, Volosevici dădea autorizație de demolare a casei in care a locuit cel cu care ne mândrim? Dacă avem un oaspete in acest oraș ce putem vizita in memoria marelui geniu? Interesele de grup au făcut ca imobilul în care a locuit scriitorul sa fie demolat. De ce? Pentru construcții în centrul orașului cu scop comercial. Afacerile pe primul loc, cultura la final sau delic. La intrarile în oraș avem inscriptionat: orașul lui Caragiale…Da? Oare de ce?”
  • ” da e pt Mihai Viteazul din partea lui Sinan Pasa. Ploiestiul pasalac turcesc ???? de aia iubim saorma”.
  • ”Preparatul culinar e în cinstea lui Mihai Viteazul sau a cui? ???????????? Ceva românesc nu puteați prepara?”
  • ” Au început pomenile electorale…”                                   
  • ” Gata pt 20 de lei s-a uitat ca nu ati avut căldură si apa calda, mâine o sa ofere o shaorma sa va faca un golden shower ????????????????????”
  • ” ce oboseala de eveniment. Nu a fost nicio shaorma gigant, ati pus cateva zeci de shaorme una langa alta, se vede si in poza.
  • Deci nici evenimente de prostit votantii nu stiti sa faceti.”

Mai multe comentarii pe pagina de Facebook a Primăriei Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor