Răzvan-Toma STĂNCIULESCU, candidat la Primăra Ploieşti:” Prahova în Acțiune nu a beneficiat niciodată de nicio subvenție a statului

cautam-reporteri-republikanews

Preşedintele Organizaţiei Ploieşti a Partidului Prahova în Acţiune, Răzvan-Toma STĂNCIULESCU, a ţinut să precizeze prin intermediul unui comunicat de presă faptul că Prahova în Acțiune nu a beneficiat niciodată de nicio subvenție a statului

“Un lucru mai puțin cunoscut cetățenilor care vor vota la alegerile locale din anul 2020 este acela că Prahova în Acțiune, partid local, de centru, independent, nesubordonat şi nealiat niciunui alt partid politic existent, nu a beneficiat niciodată de nicio subvenție a statului – subvenţiile fiind direcţionate doar către partidele parlamentare.

Precizăm că Autoritatea Electorală Permanentă a virat, în prima decadă a lunii august, în conturile a şapte partide, subvenții în sumă totală de peste 6.000.000 lei, după cum urmează: PSD – peste 3.000.000 lei, PNL – apoape 1.700.000, USR – aproape 500.000 lei, ALDE – peste 360.000 lei, PMP – peste 200.000 lei, Pro România – peste 280.000 lei şi Partidul Forța Națională – aproape 45.000 lei.

Mai mult decât atât, în ceea ce priveşte Municipiul Ploieşti, candidatul la Primărie, avocatul Răzvan-Toma STĂNCIULESCU, a ales să facă un lucru total neobişnuit în viața politică românească, prin susținerea din resurse financiare proprii a întregii sale campanii electorale. În plus, acesta a contribuit din postura de cetățean la înfrumusețarea oraşului, tot din bugetul personal.

În acelaşi timp, la nivel local, au fost întreprinse numeroase acțiuni menite a scoate Partidul Prahova în Acțiune în afara sondajelor de opinie oficiale privind alegerile locale, prin neintroducerea în sondaj a Partidului Prahova în Acţiune sau a candidatului acestuia pentru funcţia de Primar al Municipiului Ploieşti,.

Cu toate acestea, modalitatea în care se desfăşoară acțiunile întreprinse de candidatul la Primăria Ploieşti şi a echipei acestuia se mențin în continuare pe o linie dreapta, curată, fără atacuri mincinoase la adresa competitorilor politici.

Mulțumim, pe această cale, tuturor susținătorilor noştri care cred în viitorul unui oraş frumos şi curat, care sunt convinşi că politica adevărată se face în mod pozitiv şi care aleg în număr tot mai mare să se alăture singurului partid care, odată ajuns în poziția de factor decident, nu va putea primi ordine “de sus”.

Menţionăm că, la nivelul Municipiului Ploieşti, doar două partide au depus o listă completă de candidați pentru Consiliul Local, Prahova în Acțiune fiind unul dintre acestea, ceea ce demonstrează că ploieştenii îşi doresc o schimbare adevărată la nivelul administraţiei locale”, a încheiat Preşedintele Organizaţiei Ploieşti a Partidului Prahova în Acţiune Răzvan-Toma STĂNCIULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here