logo
RNTV Live

Razie în Obor şi cartierul Bereasca din Ploieşti. Ce au găsit poliţiştii

 Razie în Obor şi cartierul Bereasca/ sursă foto Ph online.ro
Mihai Constantinescu

 Razie în Obor şi cartierul Bereasca

Razie în Obor şi cartierul Bereasca din Ploieşti. în patru ore au fost aplicate 17 sancțiuni în valoare de 4.600 de lei şi 2 dosare penale

   Acţiunea a avut drept scop verificarea legalității actelor de comerț.Au fost aplicate 17 sancțiuni în valoare de 4.600 de lei și au fost confiscate țigarete, alcool, parfumuri precum și alte bunuri. Vloarea bunurilor confiscate se ridică la valoarea de 4 400 lei. Au fost întocmite și 2 dosare penale.

În cadrul acţiunii, polițiștii au depistat pe strada Trandafirilor o femeie, care deţinea 200 de ţigarete,. Nu îndeplinea condiţiile legale. Persoanei  în cauză i s-a întocmit dosar penal conform prevederilor Codului Vamal, bunurile fiind ridicate în vederea continuării  cercetărilor.

Tot în cadrul acţiunii au fost depistaţi şi trei bărbați care vindeau la Obor 100 litri alcool, fără a deține documente necesare în acest sens.

Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional conform prevederilor legii . Întreaga cantitate de alcool a fost confiscată.

Un alt bărbat a fost depistat în aceeași zonă, oferind spre vânzare covoare persane.Nu deţinea documente necesare în acest sens.   Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional conform prevederilor Legii 12/1990 republicată, fiindu-i  ridicate în vederea confiscării bunurile oferite spre vânzare.

sursa comunicat IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor