logo
RNTV Live

Razie în Obor și în Bereasca!

tigari11
Ciprian Radu

Razie în Obor și în Bereasca!

Comercianții din zona Obor și din cartierul Bereasca au fost “călcați”, luni dimineață, de polițiștii de la Secția 1. 

Acțiunea a fost organizată între orele 6 și 9. Scppul raziei a fost prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun şi alcool dar și a altor nereguli.

Au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.650 lei.

Totodată, polițiștii au dispus confiscarea unor bunuri, în valoare de 6 000 lei, care erau comercializate fără îndeplinirea condițiilor legale.

De exemplu, polițiștii au depistat pe strada Ștrandului o femeie care deţinea 500 de ţigarete, fără a îndeplini condiţiile legale. Persoanei  în cauză i s-a întocmit dosar penal conform prevederilor Codului Vamal, bunurile fiind ridicate în vederea continuării  cercetărilor.

Totodată, persoana în cauză oferea spre vânzare mai multe articole vestimentare, produse alimentare și jucării pentru copii, fără a deține pentru acestea documente de proveniență.

S-a luat măsura sancționării contravenționale conform prevederilor Legii nr. 12/1990, iar bunurile în cauză au fost ridicate în vederea confiscării.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor