logo
RNTV Live

Razie de amploare în zona de nord a Ploieştiului. “A rămas lună” după ce au trecut poliţiştii

Razie de amploare în zona de nord a Ploieştiului. "A rămas lună" după ce au trecut poliţiştii/ foto cu caracter ilustrativ, sursa google image
Mihai Constantinescu

Zona de nord a Ploieştiului “curătaţă” de infracţiuni

Razie de amploare în zona de nord a Ploieştiului. “A rămas lună” după ce au trecut poliţiştii. S-a acţionat  în cartierele Cameliei și Radu de la Afumați pe linie rutieră, de ordine publică și investigații criminale.

47 de polițiști și 10 jandarmi au organizat o razie de proporţii. Au fost verificate 33 de societăți comerciale și au fost controlate 44 de autovehicule. De verificările riguroase nu au scăpat nici agenţiile de pariuri şi agenţii de securitate.

De asemenea, au verificat șapte persoane față de care instanța a dispus măsuri preventive.

Au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.080 lei.

În cadrul acţiunii au fost luaţi la întrebări şi doi minori bănuiţi de furtul a două biciclete. Puştii, de 10 şi respectiv 11 ani, au sustras două bicicletede pe scara unui bloc de pe strada Cătinei.

Bicicletele au fost recuperate și predate persoanelor vătămate, în cauză fiind sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ.

sursa comunicat IJP Prahova

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor