logo
RNTV Live

Răzbunare politică la Bușteni?/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Răzbunare politică la Bușteni?

Reprezentantii societatii de distributie a apei din Busteni au facut luni verificari, după ce în spațiul public a apărut informația potrivit căreia primarul Mircea Corbu ar sustrage ilegal apă din rețeaua publică. Acuzatiile nu au fost confirmate, sustin angajatii societatii. Edilul spune că este vorba doar despre o răzbunare politică.

Răzbunare politică la Bușteni?

De aici si acuzatia potrivit careia prin teava descoperita in curtea edilului din Busteni, Mircea Corbu, s-ar sustrage ilegal apa din reteaua publica. Doar ca primarul spune ca totul este doar o razbunare politica.

Luni, dupa-amiaza, o echipa a companiei de apa, care furnizeaza serviciile in Busteni, a venit in control. Aceasta a verificat atat teava cu pricina, cat si contorul aflat in canal.

Edilul a aratat ca detine si facturi pentru apa consumata. IPJ Prahova a oferit un comunicat cu privire la situatia semnalata, dar in acest caz vorbeste despre existenta unui dosar penal.

Oamenii legii au intrat pe fir/

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului constatând faptul că din conducta principală s-a efectuat un branșament, conectat de aceasta printr-un robinet, cu o conductă care duce în curtea imobilului, fără a exista vreun aparat de contorizat apa.

(…) În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea clarificării situației de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de apă din sistemul public de alimentare cu apă.

In casa din Busteni, unde a fost depistata conducta, locuiesc primarul si fiul acestuia, impreuna cu familia.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor