logo
RNTV Live

Războiul continuă! Donald Constantin aduce noi acuzații

Războiul continuă! Donald Constantin aduce noi acuzații
Ciprian Radu

Donald Constantin aduce noi acuzații

Directorul SGU al cărui mandat a fost înterupt de Consiliul de Administrație aduce noi acuzații.  

Donald Constantin a revenit, sâmbătă seară, cu un nou episod publicat pe Facebook.

……………………………………………………………………..

”MAFIA XXL – XS”– episodul 2
După cum v-am promis, astăzi vreau să clarificăm un alt subiect de presă inventat, plătit și susținut de ”MAFIA XXL – XS”.
Acest grup a racolat în ultimul timp mai mulți oameni situați în posturi de conducere din cadrul SGU Ploiești. Le-au promis că îi vor promova cu scopul de a le proteja unele afaceri, dar și de a dezvolta unele noi (voi reveni cu amănunte și documente).

După apariția ultimelor articole defăimătoare la adresa mea, am decis să fac unele verificări interne. Am descoperit că doi dintre directorii mei, în loc să-și facă treaba, sustrăgeau documente interne.

Pentru a crea o poveste care să ajute mafia să pună mâna pe ultima societate rămasă pe profit.

Îîn primul semestru 2017 s-a înregistrat un profit de 6 miliarde de lei vechi. O să vă prezint documentul la momenul oportun.

”MAFIA XXL – XS” după ce a pus mâna pe o ”fițuică online” de presă, a numitului ”doi neuroni”, a decis, într-un cerc restrâns, ca cel târziu în toamnă să fiu debarcat.

La acest demers au participat următarele persoane. În ordinea importanței locului pe care îl dețin în structura ”MAFIEI XXL – XS” : Vlad Cosma, Bogdan Toader, Raul Petrescu, Ionuț Crețu, Ovidiu Negulescu, Păun Mihail, Panaite Marius, și Codruț -“mațe întoarse” ….( voi reveni cu amănunte).
Pe scurt, să revenim la subiectul de astăzi!

Vlad Cosma, prin interpuși, controlează site-ul Ph-online. Ziar care a primit sume importante din bani publici de ordinul a sute de mii de euro de la Consiliul Județean Prahova. Voi reveni cu scheme si fotodocumente cu actionariatul si schimbarile acestuia ptr a-si pierde urma. Și ziarul Max-media (ziar online luat cu japca de la cunoscutul ziarist Iulian Maxim).
Vlad Cosma a decis însă să nu se expună direct. Știind că ziaristul penal ”doi neuroni” scrie orice, pe orice sumă de bani, a decis să-l folosească în acest război.

În consecință, ”MAFIA XXL – XS” a comandat primul articol la adresa mea, având titlul <<Noi dezvăluiri BOMBĂ despre procurorul ”Portocală”. Ce acuzații i se aduc lui Negulescu >>.

În urma acestui articol care urmărea numai interesele unor penali de a lovi în justiție, am cerut compartimentului ” Seră și Pepinieră” (foto document), lămuriri cu privire la calomniile apărute în articolul comandat.
Am fost informat în scris că : ” Toate produsele care se valorifică la seră trec prin magazinul din incintă. Toate produsele ies pe poarta din strada Mircea cel Bâtrân, întotdeauna cu bon fiscal pentru toate produsele vândute către persoanele fizice și juridice , altele decât primăria Ploiești”.
Mai mult, am fost informat că nici un aranjament floral, sau orice produs care pleacă de la serele din Mihai Bravu, nu pleacă fără bonul fiscal: ” . Pentru Primăria Ploiești se fac bonuri de transfer, vizate de coordonatori”.

Totodată, am cerut serviciului economic să-mi detalieze situația valorică a producției de flori de la 1 ianuarie si până la data de 1 aprilie 2016. Această sumă, nu depășește valoarea de 3000 ron ( a se verifica actele contabile).

Tot în urma articolului comandat de ”MAFIA XXL – XS” împotriva justiției, se afirma că un astfel de aranjament, prezentat în poza din articolul respectiv( foto), costă 150 de le.

Am cerut tot compartimentului ”Seră și Pepinieră”, responsabil, un cost estimativ. Răspunsul a fost: ” prețul aferent aranjamentului de birou diferă de numărul de flori și pretul acestora. Din fotografia atașată rezultă un pret de maxim 4,5 lei” ( foto).

La momentul respectiv nu am înțeles jocul acestui ziarist plătit din bani negri de șeful grupului. Dar ulterior mi-am dat seama că liderul ”MAFIEI XXL – XS”, care nu vrea să se expună direct, dorește să foloseacă SGU pentru a ataca anumite persoane din justiție. Afirm, cu regret, că toți colegii mei din SGU ( peste 700 de angajați), sunt folosiți fără acordul lor în interesul ”MAFIEI XXL – XS”

CITEȘTE și  Donald Constantin declară război total ! Acuzații grave aduse de fostul director SGU

Vreau să închei acest subiect, pentru că deja dau foarte multă importanță unui ziarist penal. Acuzat de șantaj, trafic de influență, luare de mită și folosirea însemnelor unei instituții în scop personal. Vreau doar să anunț că mai sunt articole plătite în avans, tot cu bani negri, împotriva mea.

”MAFIA XXL – XS” deși deține pe față și alte ziare locale, prin interpuși ( voi reveni cu schema completă), se laudă cu ”doi neuroni” prin Parlamentul României ( o deputata celebra). Dar e si folosit ca arma in transferul unor primari de la PNL la PSD ( vezi cazul primarului din Maneciu care tocmai a fost vizitat de un fost presedinte de CJ)

În episodul de mâine vă voi prezenta filmul comandat de ”MAFIA XXL – XS” și veți vedea cum membrii grupării acționează fără a avea scrupule. Inclusiv prin angajații SGU puși să declare anumite lucruri despre care nu au cunoștință.

Veți vedea cine beneficiază de acest ultim articol și cum sunt folosiți oamenii pentru lupta împotriva justiției.

Deși acest grup își propusese să mă demita prin septembrie – octombrie, membrii ”MAFIA XXL – XS” s-au grăbit. Iar mâine veți afla motivele acestei grabe.
KEEP IN TOUCH, MAFIA XXL – XS!- de maine schimbam titlul …
KEEP IN TOUCH , CIOCOS!!!

PS: Să te ferească Dumnezeu de omul care nu are ce pierde!

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor